Populárne Evitovky sa vracajú v novom dizajne, s novým obsahom a v overenom kabelkovom formáte zastrešené novým vydavateľstvom MAFRA Slovakia. Počas desiatich rokov sa stali symbolom pôvodnej ženskej tvorby, mnohé z kníh sa stali bestsellermi. Trinásť silných príbehov napísala Evita Urbaníková, jej premiérová kniha Všetko alebo nič sa po sfilmovaní stala aj najúspešnejším slovenským filmom za rok 2017.
Skutočné príbehy Sloveniek ožijú v roku 2018 vo vydavateľstve MAFRA Slovakia. V edičnom pláne je vydanie šiestich kníh do konca roka. Ich portfólio budú tvoriť najčítanejšie autorky Evitoviek. Okrem Evity to budú Tatiana Brezinská, Monika Macháčková, Patrícia Dušaková a Evelin Červienková.
Po sérii úspešných vydaní Všetko alebo nič I. a II., Stalo sa mi všetko, Vzťahová níž, Svet mi je dlžný, či Nakresli mi vietor sa ako prvá na trh vracia Evita s novým románom V lete ti poviem, ako sa mám. Do konca roka stihne vydať ešte jednu knihu, ktorá sa bude volať Manželka mi nevadí.
V tejto súvislosti MAFRA Slovakia prichádza aj s novým e-shopom. Pôvodný evitastore.sk je premenovaný na evitovky.sk a v predpredaji si čitateľky novinku svojej obľúbenej spisovateľky už môžu objednávať.
Evitovky sú späť. Slovenky sa môžu opäť začítať do nových príbehov, čo píše život už od 7. feburára.