Po troch mesiacoch vydáva Mafra Slovakia ďalšiu novú knihu z populárnej edície Evitovky.

Len raz je druhou tohtoročnou evitovkou. Po Nikdy nebudem piť slaný čaj od známej autorky Moniky Macháčkovej tento raz prichádza nový román od novej autorky – Ivany Popluhárovej. Kniha je do konca mája exkluzívne v predpredaji aj s jej podpisom na e-shope www.evitovky.sk, oficiálne vychádza 4. júna 2021. Román Len raz bude – rovnako ako ostatné knihy z portfólia vydavateľstva – dostupný vo všetkých dobrých internetových a kamenných kníhkupectvách, vrátane sietí Panta Rhei a Martinus. V predaji je aj elektronická verzia.

Hlavným motívom autorskej prvotiny mladej Galanťanky Ivany Popluhárovej je príbeh o tom, ako jedna chyba môže ovplyvniť životy mnohých rodín. Opisuje život Nely, Alice, Diany - troch kamarátok. Každá je iná a ťahajú to spolu už od strednej školy. Ani jedna z nich nemala ľahký osud, avšak najťažšie to mala Nela, ktorá prišla pri tragickej nehode o svoju životnú lásku a otca svojho dieťaťa. Nočné mory ju sužujú aj po roku, vyrovnáva s tým len ťažko, ale pred okolím to tají.

„Knihy mám rada celý život a napísanie vlastnej bolo vždy mojim snom, preto som nadšená, že sa mi to podarilo. Verím, že sa bude čitateľom príbeh páčiť,“ hovorí Popluhárová. To, čo sa stalo hlavnej hrdinke, sa podľa nej v ťažkých chvíľach môže stať každému z nás, lebo všetci občas zlyhávame... „A tak ako jej, aj nám sa môže život otočiť hore nohami v sekunde,“ dodáva.

Kniha Len raz je v poradí 17. z edície evitoviek pod záštitou vydavateľského domu Mafra Slovakia. Ten počas ostatných mesiacov na trh uviedol aj novú knihu z novej HN edície – Prezidenti rozdelenej Ameriky, výpravnú obrazovú knihu Čarovné Slovensko či novú knihu z Balans edície.

Kto je Ivana Popluhárová (1989)
Narodila sa v Galante, kde dodnes žije. Celý profesionálny život sa venuje novinárčine, PR a marketingu. Pracovala v televízii, prešla rôznymi pozíciami na komunikačnom odbore štátnej firmy a viedla najúspešnejší podnikový časopis na Slovensku. Knihy boli vždy neoddeliteľnou súčasťou jej života. Doteraz iba pasívne, Evitovka Len raz je jej autorskou premiérou.

O vydavateľstve
MAFRA Slovakia pôsobí na slovenskom trhu od roku 1992. Je druhým najsilnejším vydavateľstvom na Slovensku, Vydáva viac ako 50 printových titulov, prevádzkuje vyše 14 webových portálov, internetovú televíziu či eventové oddelenie a call centrum a má aj knižnú divíziu, ktorú plánuje aktívne posilňovať.