Vydavateľstvo MAFRA Slovakia prináša ďalšiu knižnú novinku. Ide o publikáciu, ktorá kombinuje príbehovú líniu, návody na meditácie, motivačné cvičenia a praktické rady do života. 

Šťastné vzťahy sú práve vďaka tejto kombinácii jedinečným dielom Martiny Majzlíkovej, ktorá sa problematike dlhoročne venuje. 

Ide o knihu, aká ešte na Slovensku nie je. Pomôže vám odhaliť tajomstvo šťastného a spokojného života. Aj v ťažkých časoch.

Pýtate sa niekedy, prečo sú vzťahy také komplikované? Túžite aj vy žiť v harmónii? Príbeh Kláry a jej rodiny vám pomôže odkryť tajomstvá spletitých ľudských prepojení.

Život je plný vzťahov. Sme deti, rodičia, partneri, kamaráti či kolegovia. Všetko toto nás môže napĺňať šťastím, alebo nás oň oberať. O prínose každého vzájomného prepojenia pre nás však rozhodujeme my sami. Nájdite kľúče od dverí k šťastiu a staňte sa tými, ktorí na ňom vedome pracujú, učia sa a vnútorne rastú. Novinka z edície balansoviek je knihou, ktorú sa oplatí mať v knižnici aj v živote.

V edícii Balans vyšla v roku 2020 aj kniha Žite svoje sny od Tiny Burgwieser. Obe knihy sú v predaji na e-shopoch www.evitovky.sk a www.balans.sk, ako aj vo všetkých dobrých kníhkupectvách a knižných e-shopoch.

O autorke: kto je Martina Majzlíková

Žena, matka, manželka, lektorka. Okrem Šťastných vzťahov napísala knihy Šťastná žena a 12 krokov k šťastnému životu. Venuje sa otázkam životného šťastia a vplyvu myslenia na jednotlivé aspekty života. Je obdivovateľkou a fanúšičkou ženstva. „Viem, aký dar je byť ženou, no zároveň viem aj o prekážkach na ceste k jeho plnohodnotného využitiu,“ tvrdí.

Majzlíková vedie semináre pre ženy, ženské kruhy, spolu s manželom realizuje transformačné semináre vedomého tvorenia reality. Robí motivačné prednášky a prispieva článkami do časopisu Balans.

Druhou oblasťou jej tvorivého záujmu je stravovanie, tvorba receptov živej kuchyne a vplyv myslenia vo vzťahu k jedlu, ale aj celkovému zdraviu človeka.

Na blogu www.rawfamily.eu sa venuje vedomej príprave jedla, mentálnemu nastaveniu v oblasti zdravého životného štýlu a raw stravovaniu a spolu s manželom vediee aj semináre o živej strave.

O vydavateľstve

MAFRA Slovakia pôsobí na slovenskom trhu od roku 1992. Je druhým najsilnejším vydavateľstvom na Slovensku, Vydáva viac ako 50 printových titulov, prevádzkuje 14 webových portálov, internetovú televíziu či eventové oddelenie a call centrum a má aj knižnú divíziu, ktorú plánuje aktívne posilňovať.